Przyjęcia świąteczne dla pracowników, wigilie pracownicze oraz spotkania noworoczne to zwyczaje praktykowane coraz chętniej zarówno przez pracodawców jak i pracowników.
Ważne miejsce!
Z roku na rok coraz więcej firm decyduje się na zorganizowanie świątecznego spotkania poza siedziba firmy. To dobry moment na podsumowanie roku, wyciągnięcie wniosków ale także docenienie pracowników za ich wkład w rozwój przedsiębiorstwa. Pracownicy, których zaprasza się na kolację czy tez po prostu imprezę firmową czują się bardziej docenieni.
W Browarze Grodzkim każdego roku mamy wiele zamówień na imprezy świąteczne. Firmom zależy na przytulnych wnętrzach, sprawnej obsłudze, sprawdzonym i bardzo dobrym menu. Jednak przede wszystkim ważne dla nich jest atmosfera miejsca. Blask świec, woń smażonego karpia to wywołuje wspomnienia rodzinnych świąt a przecież w pracy spędzamy ponad połowę swojego życia.
Nie tylko karp!
Wybierając menu na świąteczne spotkanie, warto pomyśleć nie tylko o tradycyjnych daniach wigilijnych. Dlatego dzięki połączeniu tradycji z nowoczesną kuchnią mamy pewność że nasze przyjęcie zapadnie w pamięci pracowników czy kontrahentów.
Nie przeoczmy terminu!
Pamiętajmy, aby sale na przyjęcie wigilijne rezerwować z odpowiednim wyprzedzeniem. Wraz z początkiem grudnia większość takich miejsc jest już zajęta a szczególnie jeśli chodzi o piątkowe popołudnia.
Należy więc pomyśleć o tym już w październiku lub listopadzie. Część firm, zamiast przyjęcia świątecznego organizuje dla pracowników zabawę karnawałową w styczniu. W takim przypadku salę należy zarezerwować również w listopadzie lub grudniu.
Dobre relacje to podstawa!
Niewątpliwie świąteczne przyjęcia kryją w sobie nieograniczone możliwości, należy jednak pamiętać, że ich organizacja ma na celu zbliżenie pracowników i wyrażenie Twojej wdzięczności za pracę i wkład w sukces firmy.
Ważne jest, aby nie odkładać przygotowań na ostatnią chwilę: poczęstunek złożony z rozpuszczalnego barszczyku i chipsów nie zrobi na nikim dobrego wrażenia.
Browar Grodzki ma zaszczyt zaprosić Państwa na niezapomniane Przyjęcia Wigilijne.
Kusząca woń suszu wigilijnego, barszcz na zakwasie, smak smażonego karpia, kapusta z grzybami, pozostaną na długo w pamięci.
A na deser pralina z kutii makowej z rodzynkami…
Dźwięk kolęd w ciepłych promykach świec umilą Państwu chwile spędzone razem z nami.
Rezerwacje, ustalenie menu restauracja@grodzka15.pl